Search

Groetjes uit Orvelte.nl is geen pure webwinkel maar ons visitekaartje van de gezellige fysieke winkel vol met artikelen waar je als mens eigenlijk heel goed zonder kunt. Maar misschien is het wel net zo belangrijk om iets leuks voor jezelf mee naar huis te nemen waar je vrolijk van wordt of voor je vrienden en familie een origineel cadeautje?

We bieden je graag de gelegenheid om onze spulletjes online te bestellen. We doen niet mee aan “de snelste”of “de goedkoopste”. Liever besteden we zorg en aandacht aan jou als klant , alsof je bij ons in de winkel staat. 

We proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Over het algemeen zul je alles binnen drie dagen in huis hebben. Duurt het onverhoopt langer, dan nemen we even contact met je op om te overleggen.

Je mag al je aankopen binnen 30 dagen retourneren. Houd er rekening mee dat wij geen retourkosten vergoeden.

We vinden het altijd gezellig als je ons een bezoekje brengt. Zo kun je de spullen in het echt beoordelen en meteen meenemen. Let wel even op onze openingstijden; buiten de vakanties zijn we namelijk niet dagelijks geopend. 

Wij zijn geopend op woensdag, zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. 
Wilt u ons op een ander moment bezoeken, maak dan even een afspraak 06 2929 4987 of stuur een mailtje naar info@groetjesuitorvelte.nl

Tijdens de schoolvakanties zijn wij dagelijks geopend vanaf 10.00 uur

Back to Top